Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ


 

Η “Πουρσαλίδης Αθ. & Υιοί Α.Ε.” με διακριτικό τίτλο “Σιροπιαστά Σάκης”, ιδρύθηκε το 1981 με αντικείμενο παραγωγής προϊόντα γενικής ζαχαροπλαστικής και ιδιαίτερο προσανατολισμό στα σιροπιαστά γλυκά.

Σιροπιαστά Σάκης Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής 01
Σιροπιαστά Σάκης Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής 02
Σιροπιαστά Σάκης Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής 03
Σιροπιαστά Σάκης Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής 04

ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ


Οδηγός στην επιχειρηματική μας δραστηριότητα τα τελευταία 30 χρόνια ήταν και συνεχίζει να είναι η ικανοποίηση κάθε σύγχρονης επιθυμίας φιλτραρισμένη μέσα από το σεβασμό στην παράδοση. Η συνεχής ανανέωση της ποικιλίας των προϊόντων σε σχέδια και γεύσεις μάς κατατάσσει πρώτους σε επίπεδο πρωτοτυπίας.

Ο αυστηρός έλεγχος στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και η συνέπειά μας, ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν φρέσκα στα σημεία πώλησης, μας επιτρέπουν να διατηρούμε σταθερή όλα αυτά τα χρόνια την ποιότητά μας.

Σιροπιαστά Σάκης Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής 05
Σιροπιαστά Σάκης Βιοτεχνία Ζαχαροπλαστικής 06

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ


Τα προϊόντα μας μεταφέρονται με ιδιόκτητο στόλο της εταιρίας αλλά και με συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών σε όλη την Ελλάδα, εφοδιάζοντας τους πελάτες της το ίδιο αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε σημείο της επικράτειας και αν βρίσκονται.

Επίσης, μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρίας είναι οι εξαγωγές και η προώθηση των προϊόντων μας σε Ευρωπαϊκές και Βαλκανικές χώρες, όπως Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ολλανδία, Ελβετία, Ιταλία, Αλβανία, Βουλγαρία, όπως επίσης, και στην Αμερική.

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ


 

Φιλοσοφία μας είναι η προσφορά ποιοτικών προϊόντων, τα οποία παράγονται κάτω από άριστες συνθήκες και ελέγχους σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας. Με γνώμονα πάντα την ηθική δίνουμε μεγάλη έμφαση και προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων μας.

 

 

Μέρος των δραστηριοτήτων μας είναι η λειτουργία πιστοποιημένου συστήματος διασφάλισης Υγιεινής HACCP (κατά ISO 22000), που εφαρμόζεται στην παραγωγική διαδικασία ξεκινώντας από την παραλαβή των πρώτων υλών μέχρι την τελική διακίνηση των προϊόντων, διασφαλίζοντας την σταθερή ποιότητα τους και την προστασία του καταναλωτή από φυσικούς, χημικούς και μικροβιολογικούς κινδύνους.

 

Διαβάστε την Δήλωση της Πολιτικής Ποιότητας, Ασφάλειας & Υγιεινής των Τροφίμων μας.

© 2022 Πουρσαλίδης Αθ. & Υιοί Α.Ε. - "Σιροπιαστά Σάκης" - Τηλ: +30 23940 52495 - Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις
Οδηγίες Προσβασιμότητας Περιεχομένου Ιστού (WCAG 2.0 - Level AA)
Badge of WCAG2 AA